Dammen 5 - Askov

 

Tilbage til Dammen     Til Startsiden

 

Dammen nr. 5 tv. og nr. 2 en efterårsdag i 2022.

- klik på billede for større format -

 
 

Oplysninger fra boligannoncering oktober 2022

Elegant kvalitetsvilla med stor garage og udsigt til Dammen

Som adressen indikerer, ligger den ejendom helt centralt i Askov. Her kommer du nemlig til at bo lige over for Dammen, som du kan nyde udsigten til fra såvel terrassen udenfor som fra flere af rummene indenfor. Den elegante villa ligger samtidig meget tæt på gode indkøbsmuligheder, og endelig er der via en nærtliggende sti mulighed for at skyde hurtig genvej i retning af Vejen.

Ejendommen er opført i
2002 og byder på en bolig, der i ét praktisk plan fordeler sig over 155 m2. Dertil kommer en sammenbygget dobbeltgarage, hvor der er yderligere 51 bonuskvadratmeter at gøre godt med. Grundarealet i sig selv tæller hele 1.046 m2, og når det gælder de ydre rammer, er haven velopvokset og dermed både dejlig at kigge på og tilsvarende rar og ugeneret at opholde sig i.

Den nydelige villa tager elegant imod med fine detaljer som muret gesims og særligt store vinduer i den sydvendte facade. Det bidrager til et harmonisk udtryk udefra, og inden døre er de store vinduer med til at sikre såvel et gavmildt lysindfald som et godt udsyn til den grønne have og til udsigten over mod Dammen.

Planløsningen er veldisponeret med et stort, centralt opholdsafsnit, som rummer køkken, alrum og stue i et åbent rumforløb. Stuen og alrummet er adskilt af skydedøre. Fra alrummet er der udgang til den sydvendte terrasse, og fra stuen er der via entréen adgang til et depot og et badeværelse.

I et separat afsnit ligger tre værelser, hvoraf to har direkte udgang til terrassen. I denne afdeling finder du desuden endnu et brusebadeværelse, og endelig er her et rummeligt bryggers, hvorfra der blot er et enkelt tørskoet skridt eller to til garagen.

Bolig

155 m²

Stuer / Værelser

 2 / 3

Grund

1.046 m²

Opført

2002